Rezervujte si u nás stôl

Vyberte si pobočku

Články

  • Články
  • Ochutnávka Grappa Marolo 18.10. o 19:00 exkluzívne v CORKu!
arrowSpäť na všetky články

15. októbra 2018

Ochutnávka Grappa Marolo 18.10. o 19:00 exkluzívne v CORKu!

Paolo Marolo je „Maestro Grappaiolo“ od roku 1977 v malom rodinnom liehovare Santa Teresa. Spolupracuje s vynikajúcimi vinármi Talianska a z ich hrozna vytvára elegantné, rozmanité grappy s presnou a bohatou aromatikou.

Zabudnite na nekvalitné grappy, ktoré sa vyrábajú z odpadu pri výrobe nekvalitného vína a príďte ochutnať špičkové jednoodrodové grappy MAROLO s najlepším rodokmeňom.
Cork Wine Bar, Panská 4, Bratislava, 18.10.2018 o 19:00.
Sľubujeme Vám nezabudnuteľný zážitok a absolútnu zmenu pohľadu na tieto lahodné destiláty / žiadne marketingové drísty, ale skutočne najlepšie destiláty, aké ste doposiaľ ochutnali.

 

Špeciálne menu:

Grappa Marolo Arneis
Táto grappa sa zrodila z výliskov pôvabnej bielej miestnej odrody Arneis. Subtílne kvetinové tóny a jemná chuť.
Grappa Marolo Brunello
Grappa z výliskov toskánskej odrody Sangiovese, ktorá slúžila na výrobu Brunella di Montalcino. Delikátna, svieža a jemne kvetinová vôňa korešponduje s jemnosťou na podnebí.
Grappa Marolo Barolo
Z odrody Nebbiolo použitej pre výrobu vína Barolo. Dozrievaná minimálne 4 roky v malých dubových sudoch, ktoré jej darovali príťažlivé arómy vanilky a toastu.
Grappa Marolo Moscato
Grappa z výliskov vína Moscato d’Asti. Číra farba a príznačná intenzívna aróma.
Grappa Marolo Moscato Aprés, dozrievaná 5 rokov
Jemná a krásna farba pre túto grappu z odrody Moscato, ktorá dozrievala 5 rokov v sudoch zdedených po aromatických vínach zo Sicílie (Moscato di Pantelleria).
Grappa Marolo Amarone
Grappa dozrievaná v dubových sudoch z odrôd Corvina, Corvinone a Rondinella, ktoré vytvárajú prestížne víno Amarone. Ovocné, čerešňové tóny v harmónii s náznakom mandlí, lieskových orechov a jemného dotyku anízu.
Grappa Marolo Barolo, dozrievaná 20 rokov
Dokonalá meditačná grappa či skvelý sparing partner ku horkej čokoláde alebo výnimočnej cigare. Výrazne tmavá farba, jemnosť a náznak sladkosti majú pôvod v dlhom dozrievaní v malých agátových sudoch.
Kapacita je obmedzená, preto Vás prosíme, aby ste si zarezervovali miesta.
Tešíme sa na vás a ručíme, že zažijeme ďalší pekný večer v Cork Wine Bar.Miroslav Gajko&Michal Ďurkovič
Cork Group