Rezervujte si u nás stôl

Vyberte si pobočku

Vína z celého sveta

Naša ponuka vín

CORK je sieť wine-barov, ktoré sa zameriavajú na kategóriu „fine wines“.

Fine wines je biele, ružové a čerevené víno vyššej, vysokej až veľmi vysokej kvalitatívnej úrovne. V našej ponuke nájdete aj prémiové vína z ikonických vinárstiev, či raritné zberateľské kúsky, ktorých cena postupom času bude len rásť.

Špecifikom vín v našej ponuke je ich detailné označenie pôvodu (apelácia, terroir, oblasť či dokonca priamo konkrétna vinica či svah), označenie odrody a prívlastku (neskorý zber, bobuľový zber, akostné, atď.).

Naša ponuka obsahuje vína z vinárstiev, ktoré si už roky udržiavajú vysokú a stabilnú úroveň kvality. Často ide o vína z limitovaných edícií, archívne vína či vína vyrobené raritným spôsobom (blanc de noirs, rosé de saignée a iné). Na svoje si však prídu aj fanúšikovia šumivého vína, champagne, či brutu.

Žiadne z vín sa do našej ponuky nedostalo náhodou. Udržiavame dlhoročné osobné kontakty s jednotlivými vinárstvami a víno objednávame priamo u nich. Často ide o tie najlepšie, najzaujímavejšie a najkvalitnejšie vína z daných viníc.

Každú fľašu vína v našej vínnej karte dôverne poznáme a radi vám ju osobne predstavíme. Príďte si vypočuť ich príbeh k nám do Corku!

Cork

Rezervujte si u nás stôl

Rezervovať miesto